Valeriana tinctura fara alcool 50ml

11.50 lei
+

Este recomandat pentru echilibrare emotionala si neuro-psihica, normalizarea contractiilor intestinale, sustinerea aparatelor cardiovascular, digestiv şi a sistemului nervos in perioadele de stres.

Grecii şi romanii o foloseau ca sedativ şi anxiolitic, iar Hypocrate utiliza planta ca remediu împotriva insomniei. Denumirea ştiinţifică a plantei ''Valeriana'' provine din verbul latin ''valere'' care înseamnă ''a fi sănătos''. În medicina tradiţională românească se folosea în insomnie, depresie, anxietate, tulburări emoţionale, tulburări afective, atacuri de panică, nevroze, ticuri nervoase, convulsii febrile, afecţiuni cardiovasculare care apar pe fond nervos, spasme gastro-intestinale şi tremurături de diverse etiologii. În medicina ayurvedică valeriana se intrebuinţa pentru tratarea isteriei şi a nevrozelor. Se mai numeşte odolean, năvalnic, iarba-mâţului, iarba-pisicii etc.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile sunt cel mai usor asimilate de catre organism, extractul putand fi administrat si persoanelor cu interdictie la alcool.
Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.