Unt Shea 200ml

27.00 lei
+

Unt de SHEA

     Untul de shea are un aspect solid, dar frecat puţin între palme se înmoaie ajungând aproape de consistenţa unui ulei.

     Este printre cel mai hidratant ulei din lume. Previne vergeturile și îmbunătățește calitatea pielii dacă zona este deja afectată. Redă suplețea și elasticitatea pielii și o ajută să se regenereze ușor. Antiinflamator, calmează iritațiile. Protejează pielea de efectele UV. Stimulează sinteza de colagen.

     Utilizări:

     Pentru corp: hidratează pielea în profunzime, fiind ideal pentru regenerarea unor zone extrem de uscate. Se poate folosi pentru calmarea pielii şi eliminarea disconfortului apărut după epilare. Este foarte eficient împotriva agresiunilor cauzate de soare, vânt şi schimbarea bruscă a temperaturii.

     Pentru faţă şi buze: este un bun hidratant, ajută la estomparea ridurilor fine și la atenuarea ridurilor de expresie. Este folosit pentru tratarea buzelor uscate din cauza frigului, redându-le strălucirea naturală. Untul de shea este util și pentru nasul iritat din cauza alergiilor sau a răcelilor.

     Pentru păr: protejează părul împotrivă efectelor razelor solare și are efect regenerator asupra structurii capilare, conferindu-i finețe, strălucire și volum. Se aplică înainte de şamponare pe tot părul o cantitate de unt topit şi se înfăşoară părul cu un prosop cald. După 10-15 minute se spală părul ca de obicei şi se clăteşte până se simte curat.

     Pentru vergeturi: previne şi tratează vergeturile. Fiind un produs natural, untul de shea poate fi folosit în timpul sarcinii şi alăptării pentru a preveni formarea de vergeturi pe sâni.

     Pentru bebeluşi: este lipsit de chimicale şi alte substanţe periculoase. Se poate folosi atât în apa pentru baie cât şi direct pe piele după baie sau oricând pe pielea bebeluşului apare o iritaţie.