Unt Cacao 200ml

24.00 lei
+

   Unt de Cacao - 100ml

     Este obţinut prin presare la rece. Untul de cacao se găseşte sub formă solidă şi trebuie încălzit la temperatura pielii înainte de a fi folosit. Untul de cacao conţine antioxidanţi, calciu, potasiu, magneziu, zinc, mangan, cupru şi fier. Este indicat pentru îngrijirea tenului uscat, îngrijirea tenului matur, ajută la estomparea cicatricilor, previne și estompează vergeturile. Stimulează sinteza de colagen, contribuie la o bronzare naturală și uniformă.

     Utilizări:

     Pentru corp: hidratează pielea în profunzime, oferindu-i strălucirea naturală şi o textură catifelată. Ajută la regenerarea pielii în zonele extrem de uscate. Este eficient în tratarea iritaţiilor pielii, dermatite şi eczeme. Folosit la masaj, untul de cacao energizează întregul organism si stimulează sistemul imunitar.

     Pentru faţă şi buze: diminuează ridurile si efectele îmbătrânirii premature. Este indicat pentru îngrijirea tenului uscat şi a tenului matur. Iarna apără tenul de efectele negative ale frigului.

     Pentru păr: conferă hidratare părului, fortifică oferindu-i strălucire şi volum. În cazul părului foarte uscat se aplică înainte de şampon pe tot părul o cantitate de unt topit şi se înfăşoară părul cu un prosop cald. După 10-15 minute se spală părul ca de obicei şi se clăteşte până se simte curat.

     Pentru vergeturi: previne şi combate vergeturile. Fiind un produs natural, untul de cacao  poate fi folosit în timpul sarcinii şi alăptării pentru a preveni formarea de vergeturi.