Ulei Morcov 100ml

25.00 lei
+

ULEI DE MORCOV 100% NATURAL

 

Utilizare:

     După curăţarea pielii, uleiul de morcov se aplică pe faţă, gât şi decolteu şi se masează până la absorbţia completă. Se poate aplica pe pielea grasă deoarece ajută la reechilibrarea acesteia şi la închiderea porilor dilataţi sau pe pielea uscată deoarece îi redă vitalitatea şi o hidratează. Pentru un bronz uniform şi sănătos se poate aplica înainte de expunerea la soare pentru a feri pielea de razele ultraviolete sau după expunere ca o loţiune după soare deoarece regenerează şi redă elasticitate pielii. Uleiul de morcov reduce cicatricile și inflamaţiile cauzate de existența unor bacterii la nivelul pielii. Poate fi folosit împotriva eczemelor, dermatitelor și psoriazisului. Pentru estomparea liniilor fine din jurul ochilor și gurii, poţi amesteca ulei natural din morcovi cu ulei de nucă de cocos.

     Morcovul este cunoscut pentru proprietăţile benefice pe care le are asupra sănătăţii ochilor noştri datorită conţinutului de provitamina A. Foarte bogat în vitamina B şi F, magneziu, fier şi alte minerale, morcovului îi sunt recunoscute şi proprietăţile benefice pe care le are asupra pielii. Se zice că dacă este consumat în cantităţi foarte mari poate chiar să ne coloreze pielea. El redă vitalitate pielii, împrospătează tenul şi acţionează ca un antirid natural, încetinind procesul de îmbătrânire al pielii, datorită provitaminei A (beta caroten).

     Conţinutul de beta caroten al morcovilor stimulează producția de melanina şi graţie proprietăţilor sale active, utilizat sub formă de ulei, păstrează pielea strălucitoare şi tânără.

A SE FERI DE CĂLDURĂ ŞI LUMINA DIRECTĂ