Ulei Macadamia 50ml

12.00 lei
+

ULEI DE MACADAMIA 100% NATURAL

 

     Aplicat pe piele ca atare, nediluat pentru pielea fragilă, ten mixt, dezechilibrat, pielea îmbătrânită şi uscată, atenuarea cicatricelor, atenuarea rănilor provenite de la arsuri solare, tratarea rănilor minore şi alte afecţiuni ale pielii, demachiant, pentru tratarea cuperoza şi problemelor circulatorii, ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-90%.

     Recomandat pielii fragile, în tratamentul vergeturilor, cicatricilor şi a ţesutului cutanat deteriorat, pentru tenul dezechilibrat. Are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este foarte emolient, hidratant, antirid şi cu o acţiune reparatorie, este bogat în vitaminele A1, B1, B2 şi minerale, antioxidanţi, combate radicalii liberi, protejează celulele, le hrăneşte având o capacitate mare de regenerare. Poate fi utilizat ca mască în cazul părului fragil şi îngrijire intensivă pentru mâini uscate. Uleiul din nuci de macadamia este ideal pentru masaj corporal sau facial, se absoarbe foarte rapid în piele lăsând-o fină şi catifelată.

     Proprietăţile sale puternic emoliente, precum şi calităţile antioxidative fac din uleiul de macadamia un ingredient extrem de preţios pentru cosmetică. Utilizat atât în produsele pentru îngrijirea pielii, cât şi în cele destinate părului, uleiul de macadamia este blând cu pielea, un bun emolient şi foarte bine asimilat datorită compoziţiei similare sebumului uman. Are efect nutritiv, ajută la refacerea tesuturilor în urma iritaţiilor şi diverselor altor leziuni şi este un excelent protector celular.

     Unul dintre meritele acestui ulei bogat în acid palmitoleic este acela de încetinire a îmbătrânirii pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde proprietăţile hidratante şi elasticitatea prin scăderea cantităţii de acid palmitoleic din piele. Uleiul de macadamia vine în întâmpinarea acestui neajuns, asigurând prezenţa acestui acid la nivel cutanat. Acesta este motivul principal pentru care uleiul de macadamia este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice anti-rid şi anti-îmbătrânire.

A SE FERI DE CALDURĂ ŞI LUMINĂ DIRECTĂ.