Ulei Jojoba 100ml

42.00 lei
+

ULEI DE JOJOBA VIRGIN 100% NATURAL

 Mod de aplicare:

Pentru păr.

     Pentru acelea dintre voi care aveţi părul uscat şi deteriorat, uleiul de jojoba poate face minuni. Asta pentru ca îl hrăneşte şi face firul mai rezistent. În cazul celor cu păr gras, reglează excesul de sebum. Ca şi metodă de folosire, masează scalpul cu ulei şi lasă capul acoperit cu un prosop 10-15 minute. Urmează acest tratament o dată pe săptămână şi vei vedea că părul tău va deveni mai strălucitor şi mai sănătos. De asemenea, poţi turna câteva picături de ulei şi în balsamul tău de păr. Este la fel de bun ca şi uleiul de cocos.

Pentru ten.

     Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de ten. Este recomandat în special pentru tenul gras, căruia îi reglează secreţia excesivă de sebum, dar şi pentru tenul uscat, pe care îl hidratează.

Demachiant pentru faţă.

     Pentru  nu creează reacţii alergice, uleiul de jojoba este eficient şi în îndepărtarea machiajului. Pune câteva picături pe un disc demachiant şi curăţă-ţi uşor faţa şi ochii.

Hidratează cuticulele unghiilor.

     Aplică câteva picături pe cuticule şi masează cu blândeţe. Dacă vei urma constant acest tratament, vei observa că unghiile tale vor arăta mai sănătoase, iar mâinile vor deveni mai fine.

Previne apariţia ridurilor.

     Uleiul stimulează regenerarea celulelor şi încetineşte îmbătrânirea pielii.

Ulei de corp.

     Pentru că este foarte bine aborbit de piele, uleiul de jojoba are proprietăţi hidratante şi calmante. Poate fi aplicat pe tot corpul, după duş.

 

PROPRIETĂŢI:

     Jojoba, supranumită şi “aurul deşertului” este o plantă care creşte în zone aride şi a fost utilizată încă din antichitate pentru efectele sale deosebite. Astăzi uleiul de jojoba este unul dintre cele mai folosite ingrediente în cosmetică. Are o afinitate remarcabilă cu pielea şi părul, fiind similar cu sebumul uman. Se absoarbe rapid şi se poate aplica pe orice tip de piele. Bun ca bază pentru machiaj, demachiant, îngrijirea tenului mixt, gras sau acneic. Util în probleme de scalp, redă vitalitatea părului, întareste unghiile, reduce ridurile,arsurile solare,tratează călcâiele crăpate sau uscate, hidratează pielea corpului.

A SE FERI DE CALDURĂ ŞI LUMINĂ DIRECTĂ