Ulei de Argan 50ml

26.00 lei
+

Ulei de Argan virgin, 100% natural, se obtine din nucile copacului de Argan, care creste doar in cateva regiuni din Maroc.

Proprietati: Uleiul de Argan este atat de apreciat datorita concentratiei sale bogate in nutrienti: acizi grasi - peste 70% acizi oleici si linoleici (cu proprietati antiinflamatoare), vitamina E, antioxidanti si caroten cu rol de hidratare puternica a pielii si a parului.

100% Ulei de Argan

Mod de utilizare:

Pentru față:

     Pe o piele curațată și uscată, indiferent de tipul de piele, se aplică câteva picături de ulei pe întreaga față și gât. Masează evitând zona ochilor și se lasă până uleiul este absorbit complet de ten. 

Pentru corp:

     Încălzește o lingură cu ulei de argan în palme prin frecarea lor viguroasă, apoi masează de jos în sus. Se repetă de două sau trei ori pe săptămână. Dacă dorești să-ți parfumezi ușor uleiul, adaugă câteva picături de uleiuri esențiale. Sugestie: pentru o piele mătăsoasă și o întreținere de zi cu zi, pune câteva picături de ulei de argan în apa de baie. 

Pentru păr:

     Distribuie două-trei linguri cu ulei de argan (în funcție de lungimea firului de păr) pe ansamblul părului, de la rădăcină la vârf. Masează ușor pielea capului și piaptănă ușor părul pentru o distribuție omogenă a produsului. Învelește-ți părul într-un prosop fierbinte și lasă-l așa 20 de minute, apoi spală-ți părul cu șampon. Clătește bine cu apă. Pentru părul uscat, aplică o cantitate mică de ulei de argan pe vârfuri, fără să clătești