Tonic cerebral

14.00 lei
94
+

TONIC CEREBRAL

Stimulent al memoriei si circulatiei cerebrale

 

Creierul este principalul coordonator si centru de comanda al organismului, fiind alcatuit din peste 10 milioane de neuroni. Activitatea cerebrala integreaza functiile cognitive, prin intermediul carora omul cunoaste realitatea, acestea incluzand: atentia, memoria, gandirea si invatarea. Informatiile care trebuiesc memorate produc, la nivelul neuronilor, modificarea potentialului electric de membrana, fiind retinute temporar sub forma de activitate electrica; in functie de intensitate, informatia putand fi ''impregnata'' pe o durata mai lunga sau mai scurta de timp. 

Siropul natural TONIC CEREBRAL constituie un amestec de plante care produc o crestere energetica la nivelul scoartei cerebrale prin sporirea captarii glucozei si a oxigenului la nivel neuronal si prin stimularea sintezei de ATP (acid adenozintrifosforic, reprezentand forma de stocare a energiei la nivel celular), reusind in acest mod sa produca stimularea proceselor si a functiilor cerebrale. 

AVANTAJE ALE UTILIZARII SIROPURILOR DACIA PLANT

- sunt realizate din ingrediente naturale concentrate;

- contin uleiuri esentiale care le cresc viteza de actiune, marindu-le eficienta terapeutica;

- pot fi administrate si la copii, deoarece nu contin alcool;

- sunt realizate dupa retete traditionale, imbinand cunostinte autohtone si ayurvedice cu cele mai recente studii asupra plantelor de leac;

- sunt usor de administrat, reprezintand o cura placuta, usor de tinut;

- sunt delicioase;

- sunt realizate conform normelor europene de calitate.

Actiuni

mbunatateste memoria si procesele cognitive, activeaza metabolismul energetic celular la nivelul scoartei cerebrale, creste capacitatea de concentrare, creste tonusul psihic, stimulent mental, stimulent al circulatiei cerebrale, antidepresiv, anxiolitic, reglator psiho-emotional, adaptogen.

Indicatii

se utilizeaza ca adjuvant in: tulburari de atentie si de memorie, pentru cresterea performantelor mentale si a puterii de concentrare, deficiente cognitive, surmenaj psihic si intelectual, stari de oboseala mentala, dureri de cap ce apar pe fond nervos, migrene, stari de nervozitate, angoasa, depresii, anxietate, stres, distonii neurovegetative.

Contraindicatii

diabet zaharat, sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Plante (20gr.) in urmatoarele proportii: Busuioc (Ocimum basilicum)- herba (20%), Ginkgo-biloba (Ginkgo biloba)- extract hidroalcoolic cu 24% ginkgoflavonoide si 6% terpene lactonice (20%), Menta (Mentha piperita)-folium (20%), Rozmarin (Rosmarinus officinalis)- folium (20%), Ceai-verde (Camellia sinensis)- extract hidroalcoolic pur din frunze de Ceai-verde(10%), Roinita (Melissa officinalis)- herba (10%).

Uleiuri esentiale de: Roinita (Melissa officinalis), Menta-creata (Mentha crispa), Busuioc (Ocimum basilicum).

Excipienti: zahar brut, apa, acid citric.

 

Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingura de sirop de 3-4 ori pe zi, inainte de mese.

Copii 7-14 ani: cate o lingurita de sirop de 3-4 ori pe zi, inainte de mese.

Siropul poate fi administrat ca atare, sau diluat in 100ml de apa (jumatate de pahar).