Spirulina si Ganoderma (Reintineritor)

29.98 lei
197
+

 

 

Actiuni

 

imunomodulator, antiviral (prin stimularea producerii de interferon), hepatoprotector, radioprotector, antiinflamator, hipolipemiant, antioxidant, stimulent al circulatiei periferice si cerebrale, hipotensiv usor, slab hipoglicemiant, antitrombotic, antitumoral, antiandrogenic, remineralizant, vitaminizant, reglator al metabolismului celular, regenerator, reintineritor, stimulent mental, imbunatateste oxigenarea tesuturilor, mareste longevitatea.

 

Indicatii

 

 se utilizeaza ca adjuvant in: afectiuni generate de scaderea imunitatii, infectii recidivante (respiratorii, urinare, sinusale, etc), hepatite cronice virale, insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, tulburari de memorie, astenie fizica si psihomentala, stres prelungit, regenerator post chimioterapie si cobaltoterapie, obezitate, anemii, afectiuni cardiace, stres, distonie neurovegetativa, efort intelectual sustinut (studenti, elevi, intelectuali), carenta de saruri minerale, incetinirea procesului de imbatranire, cresterea performantelor sportive si in geriatrie.

 

Contraindicatii

 

alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Precautii

 

 Se administreaza cu prudenta la persoanele aflate in tratament cu anticoagulante. 

La persoanele care sufera de edeme si in sarcina se administreaza cu recomandarea medicului.

 

 

Compozitie

spirulina (350mg), ganoderma (150mg).

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, stearat demagneziu, aerosil.

SPIRULINA (Spirulina platensis)

Algele au fost primele forme de viata de pe Pamant, ele fiind organisme aflate la granita dintre regnul vegetal si cel animal. Spirulina face parte din clasa cianobacteriilor sau algelor albastre-verzi, care traiesc in apele calde si alcaline, din diverse zone geografice. Ea a aparut cu aproximativ 3,5 milioane de ani in urma, avand forma spiralata si culori ce variaza intre verde inchis si verde-albastrui. Se considera ca pana in secolul al XVI-lea spirulina a reprezentat o sursa de hrana pentru azteci si mesoamericani, ea avand o concentratie mare de proteine si o valoare nutritiva ridicata. Spirulina are o compozitie bogata in: proteine, vitamine din complexul B (B1, B2, B6, acid folic), beta-caroten, vitamina E, saruri minerale (fier, calciu, zinc, potasiu, magneziu, seleniu, cupru si sodiu), acizi grasi, phycocianina, clorofila, etc. Sub forma uscata, 100g spirulina contine 60 - 70g proteine (de 3 ori mai mult decat carnea de porc, de 2 ori mai mult decat carnea de vita si de peste 1,5 ori mai mult decat boabele de soia), fiind usor asimilata de organismul uman.

GANODERMA (Ganoderma lucidum)

In medicina traditionala chineza ganoderma este considerata un ''elixir al nemuririi'', avand capacitatea de a creste longevitatea si de a vindeca numeroase boli. In China este utilizata de peste 4000 de ani, fiind folosita in tratamentul cancerului, tulburarilor hepatice, hipertensiunii arteriale si altor maladii. Ganoderma lucidum este o ciuperca din clasa Basidiomycetes, care are in compozitie peste 200 de substante bioactive, ea fiind studiata de oamenii de stiinta datorita efectelor farmacodinamice deosebite pe care le are, ea fiind considerata a avea efecte Rasayana (reintineritoare); de asemenea, ganoderma creste longevitatea, reduce oboseala mentala si fizica, mentine vitalitatea organismului, sustine si moduleaza sistemul imunitar, imbunatateste performantele in general. Ganoderma contine urmatoarele substante bioactive: lanostanoizi triterpenici (acizii ganoderici γ-θ din spori, acizii ganoderici A-Z, acizii lucidenici A-N, alcooli ganoderici, lucialdehidele A-C din miceliu), germaniu organic, polizaharide, etc.