Sanatatea ficatului

6.30 lei
78
+

Actiuni

hepatoprotectoare, stimulenta a functiilor hepatice, antivirala, imunostimulenta, depurativa, stimuleaza secretia de interferon

Indicatii

se utilizeaza ca adjuvant in: hepatite acute si cronice, hepatite virale, toxice si metabolice, insuficienta hepatica, ciroza hepatica, tumori hepatice

Contraindicatii

sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului

astragalus (Astragalus membranaceus)-radacina (30%), brusture (Arctium lappa)-radacina (20%), papadie (Taraxacum officinale)-radacina (20%), ganoderma (Ganoderma lucidum)- miceliu (15%), iarba-mare (Inula helenium)-radacina (15%).

 

Adulti si tineri peste 14 ani: 

-macerat la rece – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30min. inainte de mese.

-decoct – se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se fierbe timp de 15min., dupa care se lasa la racit, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu decoct pe zi, cu 30min. inainte de mese. 

-pulbere cu administrare sublinguala – plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15min., dupa care se inghite cu apa. 

Copii 7-13 ani: 

-decoct – se prepara din 1/2 lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se fierbe timp de 15min., dupa care se lasa la racit, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza cate ½-1 cana cu decoct de 3 ori pe zi, cu 30min. inainte de mese. 

Se recomanda utilizarea in cure de 3 luni, urmate de o pauza de 30 de zile.