HIPOTENSIN

5.80 lei
74
+

 

 

Actiuni

 

antihipertensiva, vasodilatatoare coronariana si periferica, antianginoasa, antiaritmica, cardiotonica, sedativa

 

Indicatii

 

se utilizeaza ca adjuvant in: hipertensiune arteriala, tensiune arteriala oscilanta, hipotensiune arteriala, aritmii cardiace, angina pectorala, cardiopatie ischemica, insuficienta cardiaca, afectiuni cardiovasculare pe fond nervos

 

Contraindicatii

 

alergie la oricare dintre componentele produsului

 

 

paducel (Crataegus oxyacantha), fructe, 30%; sulfina (Melilotus officinalis), parti aeriene, 20%; vasc (Viscum album), 20%; roinita (Melissa officinalis), parti aeriene, 10%; talpa-gastii (Leonorus cardiaca), parti aeriene, 10%; traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris), parti aeriene, 10%.

 

-pulberea – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se ia, de regula, cate o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.

-maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. In scop terapeutic se beau 3 cani cu macerat pe zi, cu 30min. inainte de mese.

-infuzia – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. In scop terapeutic se beau 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30min. inainte de mese.