Pachet Ulei Argan 50ml + Ulei Argan 30ml

Pret vechi: 42.00 lei
33.00 lei
Discount: 9.00 lei (21%) - 21%
+

Ulei de argan virgin 100% natural, se obține din nucile copacului Argan, care crește doar în câteva regiuni din Maroc.

     Uleiul de argan a fost supranumit „aurul lichid” având beneficii miraculoase pentru piele, păr și unghii.


      Este extras din semințele fructelor de argan. Arganul este un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursă rară și valoroasă pentru tratarea a multiple probleme de natură cosmetică și medicală. Acesta conține un procent ridicat de acizi grași esențiali și fenoli, fiind mult mai rezistent la oxidare decât uleiul de măsline. De asemenea, conține vitamiona A, acizi grași omega-6 și omega-9 care oferă organismului multe dintre beneficiile specifice substanțelor antioxidante.

 

     Beneficiile pentru sănătate a uleiului de argan implică: tratarea pielii uscate, eczemelor, acneei, ridurilor, etc. Uleiul de argan este folosit pentru întreținerea și frumusețea pielii, părului, unghiilor. Are proprietăți hidratante și protejează pielea, astfel încât poate fi utilizat pentru masajul pielii, inclusiv la bebeluși. Multe dintre femei, utilizează acest ulei pentru a trata buzele uscate.

Mod de utilizare:

Pentru față:

     Pe o piele curațată și uscată, indiferent de tipul de piele, se aplică câteva picături de ulei pe întreaga față și gât. Masează evitând zona ochilor și se lasă până uleiul este absorbit complet de ten. 

Pentru corp:

     Încălzește o lingură cu ulei de argan în palme prin frecarea lor viguroasă, apoi masează de jos în sus. Se repetă de două sau trei ori pe săptămână. Dacă dorești să-ți parfumezi ușor uleiul, adaugă câteva picături de uleiuri esențiale. Sugestie: pentru o piele mătăsoasă și o întreținere de zi cu zi, pune câteva picături de ulei de argan în apa de baie. 

Pentru păr:

     Distribuie două-trei linguri cu ulei de argan (în funcție de lungimea firului de păr) pe ansamblul părului, de la rădăcină la vârf. Masează ușor pielea capului și piaptănă ușor părul pentru o distribuție omogenă a produsului. Învelește-ți părul într-un prosop fierbinte și lasă-l așa 20 de minute, apoi spală-ți părul cu șampon. Clătește bine cu apă. Pentru părul uscat, aplică o cantitate mică de ulei de argan pe vârfuri, fără să clătești.