Lista furnizori terti

 

Lista cu companii (altele decat clienti Charme Cosmetics SRL ) care pot avea acces la unele informatii cu caracter personal:

 

Categorie

Nume Companie

Scop

Date la care pot avea access

  1. Companii Curierat

Urgent Cargus SA

Pentru a permite livrarea comenzilor catre clienti si contactarea acestora

Nume, numar de telefon, adresa

  1. Marketing

Google Inc., Google Ireland, Ltd. (Ireland), Google (SE), DoubleClick Europe Ltd (UK), DoubleClick, a division of Google

Ajuta la identificarea comportamentului pe site-ul charmecosmetics.ro pentru a ghida decizia privind marketingul vizat; pentru a ajuta la gestionarea și optimizarea eficientă a campaniilor desktop și mobile și în altă parte a paginii web și pentru a executa campanii de retargetare pentru a oferi publicitate personalizată.

ID anonim generat de cookie-uri, etichete pixel sau tehnologii similare încorporate în pagini web, anunțuri și e-mailuri livrate utilizatorilor. ID-ul de publicitate și ID-ul dispozitivului, adresa de e-mail criptată, ID-ul clientului criptat, codul de comerciant criptat, valoarea tranzacției.

 

Facebook, Inc (US), Facebook Ireland Limited (Ireland), Twitter, Inc. (US),(Ireland), Facebook Business Manager (SE).

Pentru a executa campanii de retargetare pentru a difuza publicitate personalizată.

ID-ul de publicitate și ID-ul dispozitivului pentru a segmenta grupurile de utilizatori pe baza comportamentului aplicațiilor, a adresei de e-mail criptate asociate utilizatorilor Charme Cosmetics adresa IP, ID anonim generat de cookie-uri, etichete pixel sau tehnologii similare încorporate în pagini web, e-mail-uri livrate utilizatorilor.

  1. Servicii operationale

Top Level Hosting SRL

Furnizarea de servicii de găzduire și stocare pentru a ajuta și / sau a permite CharmeCosmetics să furnizeze servicii clienților.

Nume, numar de telefon, adresa

 

Genius Software SRL

Optimizarea site-ului cu privire la aspectele legate de designul web și de web development.

Nume, numar de telefon, adresa, email, adresa IP

  1. Financiar

Banca Romaneasca SA

Alpha Bank SA

Pentru a permite realizarea unor tipuri de plati, pentru a permite returnarea sumelor achitate eronat sau in cazul returnarilor de produse.

Nume, detalii despre instrumentele de plata

În ceea ce privește coloana intitulată "Scop", fiecare terță parte are obligatia de a îndeplini obligațiile legale pe care Charme Cosmetics le-a contractat cu entitatea respectivă. Atunci când sunt specificate în mod explicit în tabel, unele entități, cum ar fi procesatorul de plăți sau bănci, pot utiliza informațiile din bazele lor de date și pot transmite informații terților în scopul prevenirii fraudei, în conformitate cu termenii lor.