Harpagophytum (Antiinflamator si antireumatic)

28.00 lei
177
+

HARPAGOPHYTUM

(Harpagophytum procumbens)

Antiinflamator si antireumatic

Harpagophytum este o planta taratoare cu radacini tuberoase si flori mari, in forma de trompeta, de culoare rosu-violacee, care creste in desertul Kalahari precum si in savanele semidesertice din sudul si sud-estul Africii. Denumirea stiintifica a plantei ''Harpagophytum'' provine din grecescul ''harpagos'' care inseamna carlig, si care exprima forma fructului lemnos. In medicina traditionala africana se foloseste pentru tratarea unei game largi de afectiuni, incluzand malaria, febra, indigestia precum si bolile reumatice, care constituie de altfel, utilizarea clinica majora a acestei plante. Harpagophytum a fost introdus pentru prima data in Europa de catre medicul german O.H.Volk in anul 1953, ea fiind intrebuintata la inceput pentru tratarea bolilor metabolice insa, in urma cercetarilor intreprinse, oamenii de stiinta au recunoscut proprietatile antireumatice, care confera o eficienta deosebita acestei plante, incepand cu anul 1970, raspandirea sa in Europa cunoscand o adevarata explozie.

Compozitie

 

Plante: gheara-diavolului- extract 4:1 (500mg).

 

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, aerosil, stearat de magneziu.

 

COMPOZITIE CHIMICA:

iridoide (harpagozida, procumbida si harpagida), flavonoide (luteolina si kaempferol), esteri heterozidici (verbascozida, acteozida si izoacteozida), acizi triterpenici (ursolic si oleanolic), fitosteroli (stigmasterol si β-sitosterol), etc.

Compozitie Plante: gheara-diavolului- extract 4:1 (500mg). Ingrediente inactive: celuloza microcristalina, aerosil, stearat de magneziu. COMPOZITIE CHIMICA: iridoide (harpagozida, procumbida si harpagida), flavonoide (luteolina si kaempferol), esteri heterozidici (verbascozida, acteozida si izoacteozida), acizi triterpenici (ursolic si oleanolic), fitosteroli (stigmasterol si β-sitosterol), etc.