Glicemonorm

5.80 lei
68
+

 

 

Actiuni

 

hipoglicemianta, hipocolesterolemianta.

 

Indicatii

 

se utilizeaza ca adjuvant in: diabetul zaharat de tip II, diabetul zaharat de tip I, complicatii ale diabetului zaharat (retinopatie, diabetica, arterita diabetica, polinevrita diabetica, etc), hiperglicemie, hipercolesterolemie.

 

Contraindicatii

 

alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Precautii

 

in sarcina si alaptare se administreaza cu recomandarea medicului.

 

 

afin (Vaccinium myrtillus), frunze, 20%; brusture (Arctium lappa), radacina, 20%; papadie (Taraxacum officinale), parti aeriene, 20%; dud (Morus nigra), frunze, 10%; mesteacan (Betula pendula), 10%; fasole (Phaseolus vulgaris), teci fara seminte, 10%; urzica (Urtica dioica), parti aeriene, 10%.

 

-pulberea – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se ia, de regula, cate o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. 

-maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. In scop terapeutic se beau 3 cani cu macerat pe zi, cu 30min. inainte de mese. 

-infuzia – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. In scop terapeutic se beau 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30min. inainte de mese.