Glicemonorm forte

5.80 lei
70
+

 

 

Actiuni

 

ACTIUNI MAJORE: hipoglicemianta.

 

ALTE ACTIUNI: hipocolesterolemianta.

 

Indicatii

 

se utilizeaza ca adjuvant in: hiperglicemie, diabet zaharat de tip II, diabet zaharat de tip I, complicatii ale diabetului zaharat (retinopatie diabetica, arterita diabetica, polinevrita diabetica, etc)

 

Contraindicatii

 

alergie la oricare dintre componentele produsului

 

Precautii

 

in sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului

 

 

castravete-tibetan (Momordica charantia)- fructe (30%), afin (Vaccinium myrtillus)-frunze (20%), dud-negru (Morus nigra)- frunze (20%), maslin (Olea europaea)- frunze (20%), fasole (Phaseolus vulgaris)-teci (10%).

 

Adulti si tineri peste 14 ani: 

-macerat la rece – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30min. inainte de mese.

-infuzie – se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30min. inainte de mese. 

-pulbere cu administrare sublinguala – plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15min., dupa care se inghite cu apa. 

Copii 7-13 ani: 

-infuzie – se prepara din ½ de lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine la temperatura camerei timp de 15min., apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza cate ½-1cana cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30min. inainte de mese. 

Se recomanda utilizarea in cure de 3 luni, urmate de o pauza de 30 de zile.