GanoZHEOLYTH (Imunomodulator puternic)

30.00 lei
230
+

Actiuni

ACTIUNI MAJORE: adsorbant intestinal, detoxifiant, antioxidant, imunomodulator, antiviral (prin stimularea producerii de interferon), hepatoprotector, stimulent al circulatiei periferice si cerebrale, imbunatateste oxigenarea tesuturilor, mareste longevitatea.

ALTE ACTIUNI: antiinflamator, analgezic, hipolipemiant, slab hipoglicemiant, hipotensiv usor, antitrombotic, antibacterian.

Indicatii

se utilizeaza ca adjuvant in: diaree acuta si cronica, colite de fermentatie, colite de putrefactie, meteorism (balonare), gastrite hiperacide, intoxicatii cu metale grele sau cu agenti chimici, afectiuni generate de scaderea imunitatii, infectii recidivante (respiratorii, urinare, sinusale, etc.), boli de piele. 

In cazul persoanelor sanatoase, se recomanda administrarea in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatranire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. 

Contraindicatii

alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precautii

in sarcina si alaptare se administreaza cu recomandarea medicului.

 

Compozitie

tuf zeolitic mineralizat- cu 83,3% zeolit (600mg), ganoderma- extract cu 21% 

polizaharide (300mg).

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina.

ZEOLIT. Zeolitii sunt aluminosilicati naturali, hidratati, cu structura cristalina, care se gasesc in natura sub forma unor depozite de tuf vulcanic. Cercetarile rontgenometrice au aratat ca, structurile cristaline ale zeolitilor sunt formate din retele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral consta in proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formeaza un schelet anionic (cu incarcatura electrica negativa). Datorita structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcina electrica pozitiva (cum ar fi metalele grele) dar si molecule de dimensiuni mici, care sunt incorporate in acesti pori, ajutand la eliminarea lor. Astfel se poate explica capacitatea zeolitilor de a elimina toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datorita includerii lor in aceasta retea de canale submicroscopice din structura cristalului, care o data cu traversarea tubului digestiv, reuseste sa curete peretii intestinali, ajutand la eliminarea lor. 

GANODERMA (Ganoderma lucidum). In medicina traditionala chineza ganoderma este considerata un ''elixir al nemuririi'', avand capacitatea de a creste longevitatea si de a vindeca numeroase boli. In China este utilizata de peste 4000 de ani, fiind folosita in tratamentul cancerului, tulburarilor hepatice, hipertensiunii arteriale si altor maladii. Ganoderma lucidum este o ciuperca din clasa Basidiomycetes, care are in compozitie peste 200 de substante bioactive, ea fiind studiata de oamenii de stiinta datorita efectelor farmacodinamice deosebite pe care le are, ea fiind considerata a avea efecte Rasayana (reintineritoare); de asemenea, ganoderma creste longevitatea, reduce oboseala mentala si fizica, mentine vitalitatea organismului, sustine si moduleaza sistemul imunitar, imbunatateste performantele in general. Substantele bioactive raspunzatoare de aparitia efectului farmacodinamic sunt: lanostanoizii triterpenici (acizii ganoderici γ-θ din spori, acizii ganoderici A-Z, acizii lucidenici A-N, alcoolii ganoderici, lucialdehidele A-C din miceliu), germaniu organic, polizaharidele, etc.