Fleximax

10.32 lei
214
+

 Actiuni:

antireumatic puternic, antiinflamator general, antiinflamator articular foarte bun, antialgic, antiseptic, bronhodilatator, antitusiv,  antiinfectios respirato, relaxant.

Indicatii externe:

dureri reumatice, rigiditate articulara, dureri de spate produse de frig, dureri de rinichi produse de frig, adjuvant in tratarea cistitelor, nefritelor, infectiilor reno-urinare (se aplcia pe zona lombara), dureri post-traumatice, adjuvant in infectii respiratorii, dureri musculare, dureri musculare dupa efort, epuizare fizica si nervosa.

Pentu frumusete:

In cantitati foarte mici se foloseste pentru tratarea tenului ofilit.Se foloseste ca si crema de corp de catre persoanele cu sensibilitate la frig cu piele cianotica (care capata rapid o nuanta vinetie la contact cu frigul)

Observatie:

Aceasta crema speciala cu uleiuri volatile este foarte buna in masajul terapeutic de stimulare, indicat persoanelor astenice, sedentare sau din contra care se confrunta cu oboseala cronica dupa un efort prea mare. De asemenea este excelenta in masajul reflexogen in special in cel plantar (efectuat in talpa)

mineral aqua, fenoxietanol, etilhexilglicerina , 10% uleiuri volatile menta, cimbru, ienupar