Emocalm comprimate "1+1 CADOU"

22.00 lei
+
Emocalm este un produs natural recomandat pentru functionarea normala a sistemului nervos prin reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste si calm launtric.


Ambalare: 2 x 60 comprimate

Emotiile sunt reactii afective de intensitate medie si durata relativ scurta, care oglindesc atitudinea individului fata de realitate. Psihologul american Paul Ekman clasifica emotiile in 4 mari grupe: mania, tristetea, frica si bucuria. Fiecare dintre acestea poate imbraca nuante cu diferite grade de intensitate, in functie de predispozitia psihica si temperamentala, acestea din urma putand determina comportamentul general al persoanei in diferite conjuncturi. Emotiile negative genereaza perturbari mai mult sau mai putin grave cu efecte nocive asupra organismului, putand provoca: dureri de cap, insomnie, stres, afectiuni cardiovasculare, ulcer gastric, etc, iar in cazul persistentei pe perioade lungi de timp pot genera depresii, stari de anxietate, atacuri de panica, nevroze, psihoze si modificari de comportament.

Ingrediente/comprimat: celuloza microcristalina; lavanda (Lavandulaangustifolia) - parti aeriene (100mg); roinita (Melissa officinalis) - parti aeriene (100mg); sunatoare (Hypericum perforatum) - parti aeriene (100mg); valeriana (Valeriana officinalis) - radacina (50mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esential de portocal (Citrus sinensis) (5mg).

Adulti si tineri peste 15 ani:cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Copii intre 10 si 14 ani:cate 1/2-1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Copii sub 10 ani: cu avizul medicului, in functie de varsta si greutate.
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Contribuie la:

Functionarea normala a sistemului nervos prin:
- reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste si calm launtric
- armonizarea starii psiho- emotionale
- eliminarea tensiunilor psihice care impiedica instalarea somnului
- protejarea organismului impotriva stresului, contribuind la eliminarea disconfortului ce poate aparea la nivelul:
- aparatului cardiovascular
- aparatului digestiv (stomac, colecist, intestine)
- reducerea spasmelor care apar la nivelul musculaturii netede (abdominale, urinare etc)

Contraindicatii:

Sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranta la lactoza.