Elixir din Fructe de Soc

24.00 lei
160
+

 

 

ELIXIR DIN FRUCTE SOC

Slabeste natural!

Socul face parte din familia Caprifoliaceae, fiind un arbust indigen, cu frunze ascutite si flori mici de culoare alba, ce poate atinge inaltimi de pana la 10m. Socul era utilizat in Egiptul Antic pentru tratare arsurilor, amerindienii folosind planta in cazul infectiilor respiratorii, tusei si bolilor de piele. Fructele sale, destul de putin cunoscute, sunt unul din cele mai puternice detoxifiante folosite in fitoterapie. Procesul de acumulare a toxinelor in organism apare in urma consumului de alimente tratate cu aditivi si medicamente, viciilor legate de fumat si exces de alcool, poluarii atmosferice, problemelor de sanatate (datorate constipatiei si edemelor), sedentarismului si obezitatii.

Detoxifierea reduce incidenta de aparitie a starilor de oboseala cronica, constipatie, balonare, indigestie, durerilor de cap, bolilor de piele, senzatiei de greutate a membrelor si consta in reducerea retentiei hidrice si eliminarea toxinelor si produsilor reziduali din organism.

ELIXIR FRUCTE SOC reprezinta unul dintre cele mai eficiente produse cu actiune detoxifianta, conceput in vederea corectarii consecintelor unui stil de viata nesanatos.

 

Actiuni

 

laxativ, diuretic, depurativ, antiseptic intestinal, antiviral.

 

Indicatii

 

se utilizeaza ca adjuvant in: constipatie, edeme, guta, afectiuni cutanate (acnee, psoriazis, dermatite, eczeme), intoxicatii cronice, in curele de slabire si de detoxifiere realizate in caz de supraponderalitate si obezitate, reumatism, alergii.

 

Contraindicatii

 

Astenie (slabiciune fizica), diaree, colita de fermentatie, tratamente care nu permit consumul de alcool, copii sub 10 ani, alergie la soc. Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare.

 

 

Compozitie

Plantesoc (Sambucus nigra)- fructus (60%).

Excipienti: apa, alcool etilic 30% vol.

COMPOZITIE CHIMICA:

flavonoide (quercetina, kaempferol, luteolina), antocianozide, acizi triterpenici, acizi organici (citric, malic), vitamine (A, B2, C), acid folic, zaharuri simple, etc.