Digestie perfecta

5.80 lei
66
+

Actiuni

creste capacitatea digestiva, carminativa (elimina gazele intestinale), stomahica, stimulenta a secretiilor gastrice si intestinale, coleretica si colagoga, reglatoare a apetitului si asimilatiei. 

Indicatii

 se utilizeaza ca adjuvant in: capacitate digestiva slaba, balonare, dispepsii, indigestii, anorexie.

Contraindicatii

 sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Plante: coriandru (Coriandrum sativum)- fructe (30%), chimen (Carum carvi)- seminte (20%), fenicul (Foeniculum vulgare)- fructe (20%), dafin (Laurus nobilis)- frunze (10%), ghimbir (Zingiber officinale)- rizomi (10%), menta (Menta piperita)- partea aeriana (10%).

 

Adulti si tineri peste 14 ani:

-macerat la rece – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, dupa care se strecoara. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, dupa mesele principale.

-infuzie – se prepara dintr-o lingurita cu varf de plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine la temperatura camerei timp de 15min., dupa care se strecoara. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, dupa mesele principale. 

-pulbere cu administrare sublinguala – plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate ½ de lingurita de 3 ori pe zi, dupa mesele principale. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15min., dupa care se inghite cu apa. 

Copii 7-13 ani: 

-infuzie – se prepara dintr-o lingurita rasa cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine la temperatura camerei timp de 15min., dupa care se strecoara. Se administreaza cate ½-1cana cu infuzie de 3 ori pe zi, dupa mesele principale. 

In afectiunile cronice se recomanda utilizarea produsului in cure de 3 luni, urmate de o pauza de 30 de zile.