Coacaz Negru muguri gemoderivat 50ml

12.00 lei
+

Extractul din muguri proaspeti are o puternica actiune antiinflamatoare si antialergica fiind un "cortizon-like". Efectele sale il recomanda ca unul dintre cele mai eficiente antiinflamatoare naturale, fiind util in stari inflamatorii cronice, boli autoimune, reumatism, alergii si numeroase alte tulburari.

Gemoderivatele DACIA PLANT sunt obtinute prin prelucrarea mladitelor si/sau mugurilor la 2-3 ore dupa recoltare si, astfel, se extrag substantele bioactive specifice - aminoacizi, proteine, hormoni vegetali de crestere (auxine, gibbereline, citokine), vitamine, enzime, minerale, flavonoide, taninuri, rasini, etc - cu o mare eficienta.
Extractul glicerohidroalcoolic obtinut din mugurii de coacaz-negru actioneaza la nivelul:
-glandelor corticosuprarenale, avand actiune de tip "cortizon-like".
DESPRE GEMODERIVATE:
Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite, etc). Mugurii si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condenseaza proprietatile farmacodinamice ale frunzelor si fructelor, avand efecte mai ample decat acestea.
Tesuturile meristematice cuprind si celule stem vegetale (celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate, avand rol de regenerare celulara in organismele vii), similare celulelor stem din organismele umane si animale.
Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara.

apa purificata, alcool etilic 33,3% vol., glicerina, coacaz-negru (Ribes nigrum) - muguri (10%).
Raport planta/solvent - 1:10
Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Administrare:

Intern: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 50 de picaturi
adaugate la 50ml de apa sau ceai (un sfert de
pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii intre 7 si 14 ani: cate 30 de picaturi
adaugate la 50ml de apa sau ceai (un sfert de
pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea
medicului.

Contribuie la:

- reducerea disconfortului datorat factorilor de natura alergica, prin normalizarea secretiei de corticosteroizi
- functionarea normala a glandelor corticosuprarenale
- mentinerea sanatatii pielii
- reducerea disfunctiilor articulare

Contraindicatii si precautii:

Hipercorticism, sindrom Cushing, hipertensiune arteriala si diabet zaharat in forme severe, alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

In sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.Datorita continutului de alcool, se recomanda prudenta la administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.