Cafea verde boabe Arabica 150gr

10.00 lei
001
+

Boabele de cafea verde sunt foarte dure, nu pot fi rasnite intr-o rasnita normala pentru ca riscati sa va spargeti rasnita. Daca nu doriti sa o spargeti cu ciocanul iata ce solutie va propunem noi:

1. Se pune la hidratat de seara pana dimineata, de exemplu o lingura in 100 ml de apa sau 2 lg la 200 ml apa.
Dimineata apa rezultata (usor verzulie) se consuma ca atare. Organismul dumneavoastra va fi foarte fericit pentru doza de antioxidanti pe care i-o furnizati prin intermediul cafelei.

2. Boabele se refolosesc, se face o infuzie din boabele ca atare (100ml apa fiarta se toarna peste ele si se lasa timp de 30 min), acum daca doriti puteti sa le rasniti putin in blender (sunt mai moi pentru ca s-au hidratat). Se pot consuma, una sau 2 cesti de cafea pe zi. Dozajul este orientativ, fiecare organism este unic.

 

3.Boabele se refolosesc din nou, se pun la uscat undeva la soare si la sfarsitul saptamanii se usca usor in cuptor. Astfel, cafeaua devine casanta, se poate rasni si se poate folosi ca o cafea normala.

 

4.Boabele verzi se prajesc 10-15 minute in cuptor. Ele devin casante si astfel se vor putea rasni. Avantajul prajirii acasa a boabelor verzi este ca se face fara adaos de substante chimice, cafeaua rezultata astfel nu va mai fi toxica. Acest tip de cafea este net superior celui clasic, efectele curative fiind mai evidente. Astfel, o ceasca de cafea verde va furniza organismului o cantitate impresionanta de antioxidanti, va lupta cu celulita si va blinda organismul cu un scut anticancer.


5. Boabele verzi se congeleaza, astfel ele devin casante si se pot rasni.
100% Cafea verde boabe Arabica

Mod de preparare: Puneti 250ml apa la fiert, in momentul in care incepe sa fiarba adaugati lingurite de cafea verde boabe si lasati sa fiarba la foc mic 5-10 minute. Se recomanda a se consuma 3 cani pe zi inainte de mesele principale.