Branca Ursului (Vigoare romaneasca)

22.80 lei
132
+

 

BRANCA-URSULUI

(Heracleum sphondylium)

Vigoare romaneasca

Produsele Dacia Plant pe baza de branca-ursului se inscriu printre cele mai puternice revigorante, intineritoare si stimulente ale activitatii gonadelor cunoscute la ora actuala.

Intre plantele romanesti, branca-ursului ocupa un rol deosebit, datorat in special efectelor sale vitalizante extrem de intense. Numele de "ginseng-romanesc" i se potriveste probabil mai bine decat oricarei alte plante din flora romaneasca. Radacina si semintele de branca-ursului revigoreaza si reintineresc rapid organismul, maresc capacitatea de efort si tonusul psihic, elimina sterilitatea, impotenta si frigiditatea. Comprimatele din branca-ursului sunt un remediu indicat si varstei a treia, deoarece o scutesc de neplacerile declinului fizic, redand tonusul si pofta de viata.

 

Actiuni

 

stimuleaza activitatea secretorie a glandelor sexuale, afrodisiac, tonic general digestiv si nervos, antispastic digestiv si uterin, reglator al activitatii nervoase, stimulent al imunitatii locale nespecifice (la nivel renal si genital), vasodilatator genital, vasodilatator periferic, hipotensiv.

 

Indicatii

 

se utilizeaza ca adjuvant in: sterilitate masculina si feminina, impotenta, frigiditate, anexita, metroanexita, insuficienta ovariana, amenoree, menopauza prematura, stari de oboseala si epuizare ca urmare a efortului fizic si intelectual, digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, insuficienta renala, hipertensiune arteriala, circulatie periferica deficitara (maini si picioare reci).

 

EFECTE ADVERSE: produsul este in general bine tolerat, rareori putand apare fotosensibilitate sau alergii cutanate.

 

Contraindicatii

 

sarcina, alaptare, alergie la Branca-ursului, intoleranta la lactoza.

 

Precautii

 

A se evita expunerea la soare sau la radiatii UV pe perioada tratamentului, datorita fenomenului de fotosensibilizare.

 

 

Plante: Branca-ursului (350mg).

Ingrediente inactive: lactoza, celuloza microcristalina, aerosil.

COMPOZITIE CHIMICA:

furanocumarine (psoraleni): bergapten, izobergapten, pimpinellin, izopimpinellin, sphondin, carbohidrati,etc.

 

Adulti: cate 2 cpr. de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In dificultati de inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.