BioZHEOLYTH (Elimina metalele grele)

30.00 lei
130
+

 

 

Zeolitii sunt aluminosilicati naturali hidratati cu structura cristalina care se gasesc in natura sub forma unor depozite de tuf vulcanic. Acest mineral a fost descris pentru prima data de chimistul Axel Fredrik Cronstedt in 1756. In natura, zeolitii s-au format prin depunerea cenusii vulcanice in lacurile cu apa sarata. 

Cercetarile rontgenometrice au aratat ca, structurile cristaline ale zeolitilor sunt formate din retele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral consta in proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formeaza un schelet anionic (cu incarcatura electrica negativa). Datorita structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcina electrica pozitiva (cum ar fi metalele grele) dar si molecule de dimensiuni mici, care sunt incorporate in acesti pori, ajutand la eliminarea lor. Astfel se poate explica capacitatea zeolitilor de a elimina toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datorita includerii lor in aceasta retea de canale submicroscopice din structura cristalului, care o data cu traversarea tubului digestiv, reuseste sa curete peretii intestinali, ajutand la eliminarea lor. Zeolitii au extrem de multe aplicatii practice in: cosmetica, medicina, inginerie nucleara, petrochimie, agricultura, separarea metalelor grele, dedurizarea si purificarea apei. 

 

Actiuni

 

adsorbant intestinal, detoxifiant.

 

Indicatii

 

se utilizeaza ca adjuvant in: diaree acuta si cronica, colite de fermentatie, colite de putrefactie, meteorism (balonare), gastrite hiperacide, intoxicatii cu metale grele sau cu agenti chimici.

 

Contraindicatii

 

alergie la Biozheolyth.

 

 

tuf zeolitic mineralizat- cu 83,3% zeolit (1200mg).

Ingrediente inactive: celuloza microcristalina.

 

Adulti: cate 1 cpr. de 3 ori pe zi, inaintea mesei.

Tineri intre 15 si 18 ani: cate 1 cpr. de 2 ori pe zi, inaintea mesei.

Copii intre 7 si 14 ani: cate ½ cpr. de 2-3 ori pe zi, inaintea mesei.

Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura. In dificultati de inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.