Biozheolyth comprimate "1+1 CADOU"

30.00 lei
+
Biozheolyth este un produs natural recomandat pentru detoxifierea tractului gastrointestinal, incetinirea tranzitului intestinal si functionarea normala a sistemului imunitar.


Ambalare: 2 x 60 comprimate

Zeolitii sunt aluminosilicati naturali, hidratati, cu structura cristalina, care se gasesc in natura sub forma unor depozite de tuf vulcanic. Cercetarile rontgenometrice au aratat ca structurile cristaline ale zeolitilor sunt formate din retele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral consta in proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formeaza un schelet anionic (cu incarcatura electrica negativa). Datorita structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcina electrica pozitiva (cum ar fi metalele grele) dar si molecule de dimensiuni mici, care sunt incorporate in acesti pori, ajutand la eliminarea lor. Astfel se poate explica capacitatea zeolitilor de a elimina toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datorita includerii lor in aceasta retea de canale submicroscopice din structura cristalului, care, o data cu traversarea tubului digestiv, reuseste sa curete peretii intestinali, ajutand la eliminarea lor.

Ingrediente/comprimat: tuf zeolitic mineralizat cu 83,3% zeolit (1120 mg); celuloza microcristalina; stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal.


Adulti: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Tineri intre 15 si 18 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Copii intre 7 si 14 ani: cate 1/2 comprimat de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Comprimatele se inghit cu apa. In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Contribuie la:

- detoxifierea tractului gastrointestinal
- eliminarea metalelor grele din organism
- mentinerea tranzitului intestinal normal
- mentinerea aciditatii gastrice normale

Contraindicatii:

Alergie la zeolit.