Armurariu comprimate "1+1 CADOU"

20.00 lei
+
Armurariu (Silybum marianum) este o planta recomandata pentru regenerarea si detoxifierea ficatului, ajutand la sustinerea functiilor hepatice.


Ambalare: 2 x 60 comprimate

Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste de peste 2000 de ani pentru mentinerea sanatatii ficatului. Primele utilizari in scopuri medicinale ale plantei au fost realizate de catre medicul grec Dioscoride, care folosea Armurariu pentru tratarea muscaturilor de sarpe. In anul 1597 celebrul botanist Gerard mentiona faptul ca Armurariul era o planta de mare ajutor, fiind utilizat ca remediu in afectiuni ale ficatului, naturalistul englez Nicholas Culpeper confirmand in anul 1650 eficienta acestuia. Interesul stiintific pentru aceasta planta s-a conturat insa abia in anul 1970, cand s-au demonstrat efectele farmacodinamice ale acesteia. Studii de specialitate au identificat in compozitia sa chimica un complex flavonoidic denumit silimarina (alcatuit din silibina, silicristina si silidianina), care reprezinta componenta biologic activa, raspunzatoare de eficienta plantei.

Ingrediente/comprimat: Armurariu(Silybum marianum) - fructe (350mg); celuloza microcristalina; dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

Administrare

Adulti: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Tineri intre 15 si 18 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Copii intre 10 si 14 ani: cate 1/2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Copii sub 10 ani: cu avizul medicului, in functie de varsta si greutate.
Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

Contribuie la:

- protejarea si regenerarea celulelor hepatice
- detoxifierea ficatului
- sustinerea functiilor hepatice
- mentinerea concentratiei normale a colesterolului in sange
- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

Contraindicatii:

Alergie la Armurariu, intoleranta la lactoza.