Afin mladite gemoderivat 50ml

13.00 lei
+

Recomandat pentru mentinerea sanatatii ochilor,cresterea acuitatii vizuale,regenerarea capilarelor,normalizarea glicemiei,sanatatea tractului urinal si intestinal.

Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite etc). Mugurii si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condenseaza proprietatile farmacodinamice ale frunzelor si fructelor, avand efecte mai ample decat acestea.
Tesuturile meristematice cuprind si celule stem vegetale (celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate, avand rol de regenerare celulara in organismele vii), similare celulelor stem din organismele umane si animale.
Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara.

apa purificata, alcool etilic 33,3% vol., glicerina, afin (Vaccinium myrtillus) - mladite (10%).
Raport planta/solvent - 1:10
Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Intern: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 50 de picaturi adaugate la 50ml de apa sau ceai (un sfert de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii intre 7 si 14 ani: cate 30 de picaturi adaugate la 50ml de apa sau ceai (un sfert de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.

Contribuie la:

- mentinerea sanatatii ochilor
- protejarea si regenerarea vaselor capilare sanguine din piele si retina
- mentinerea concentratiei normale a glucozei din sange
- mentinerea sanatatii tractului intestinal si urinar
- mentinerea sanatatii cavitatii bucale

Contraindicatii:

Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii:

In sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.Datorita continutului de alcool, se recomanda prudenta la administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.